PULLUKKA RUN KUOPIO LA 10.6.2017

MIKÄ PULLUKKA RUN?

Pullukka Run on järjestetty ensimmäisen kerran kesällä 2013. Tapahtuma on Sami Hedbergin viihteellinen liikuntakonsepti, jonka tarkoitus on madaltaa kynnystä osallistua liikuntatapahtumaan. Pullukka lähtee vuosittain liikkumaan ja kutsuu samalla kaikki mukaan kesän hauskimpaan juoksutapahtumaan! Lyhyemmillä matkoilla sarjat myös perheen nuorimmille. Mukaan voi lähteä myös tosissaan juoksemaan.

REITTIKUVAUS

Reitti kulkee läpi Kuopion kaupungin, Väinölänniemen puistoalueen ja mukailee täydellismäistä rantaviivaa ­ poiketen satamassa, tuomiokirkolla ja keskeisissä Kuopion kaupungin ytimen nähtävyyksissä ja kohteissa. Juoksureitti on kaiken kaikkiaan järjettömän kaunis ja miellyttävä Tukholman maratonin tyyliin.

Karttaan on piirretty 10 kilometrin reitti. Puolikkaan maratonin juoksijat kiertävät ensin ratakierroksen Väinölänniemellä kahdesti ja sen jälkeen 10 kilometrin reitin kahdesti. Reitille tulee tarkka ohje ja opastus reitin kulustaja  käännöksistä.

 

reittikartta

 

HUOLTOPISTEET

Reitillä on kolme huoltopistettä. Kaikilla huoltopisteillä on vähintään vettä tarjolla. Päähuoltopisteellä tarjoillaan veden lisäksi urheilujuomaa, banaania, suolakurkkuja yms.

TAPAHTUMATORI

Tapahtumatorina toimii Väinölänniemen Stadion, joka on koko tapahtuman sydän. Stadionilta löytyy kisatoimisto, huolto-, tulospalvelu- ja ensiapupisteet sekä yhteistyökumppanimme edustettuna.

TEMPPULA – LASTENHOITOPALVELU

Takomon temppula on lastenhoidon ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama aktiivinen lastenhoitopaikka, joka toteutetaan yhteistyössä Takomotraining:n kanssa. Temppulaan voit tuoda lapsesi oman juoksusi ajaksi. Temppulassa touhutaan ammattitaitoisten hoitajien kanssa erilaisia leikkejä ja pelejä, sekä annetaan tilaa myös luovuudelle ja vapaalle touhulle. Takomon temppulaan ovat tervetulleita kaikki yli 3-vuotiaat lapset. Temppula-hoitopalvelun hinta on 15€/lapsi ja paikkoja on rajoitetusti. Palvelu on varattavissa juoksuun ilmoittautumisen yhteydessä!

Pullukka Runin yhteistyökumppani Takomotraining järjestää lisäksi tapahtuman aikana erilaisia maksuttomia toimintapisteitä tapahtuma-alueella, joissa lapset voivat kiertää yhdessä perheensä kanssa. Tapahtumassa mm. parkour piste ja kasvomaalausta. Pisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

MAJOITUS

Kuopiosta löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja. esimerkiksi booking.com sivustolta pääset etsimään itsellesi sopivan hotellin. Suosittelemme varaamaan hotellin ajoissa.

ILTAJUHLA K-13

Juoksutapahtuma huipentuu iltajuhlaan Kuopion Musiikkikeskuksella klo 18. Luvassa on Sami Hedberg Stand Up Show. Ilta on täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pikkuhiljaa hoikistuvan pullukan täyteläistä vartaloa ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria. Liput ensisijaisesti juoksuun ilmoittautujille, ovelta tai lippu.fi sivuilta myöhemmin jos kapasiteettia jää. Suositus ikäraja on 13 vuotta.

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä tai sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa ole yhteydessä info@pullukka.com

SARJAT

  • Puolimaraton: miehet ja naiset kilpa/kunto
  • Pikkupullukka 10 km: miehet ja naiset kunto
  • Lasten maraton: lapset 7-10v
  • Minimaraton lapset: alle 7-v
  • Hupisarja: Pullukka-päivän parhaiten pukeutunut saa ansaitun palkinnon

 

AIKATAULU

  • Minimaraton lapset: alle 7-v klo 10.30 – 1 ratakierros (400 m)
  • Lasten maraton: lapset 7-10v klo 10.30 – 2 ratakierrosta (800m)
  • Puolimaraton: miehet ja naiset kilpa/kunto klo 11.30
  • Pikkupullukka 10 km: miehet ja naiset kunto klo 11.45