Jyväskylä 8.6.2019

SAAPUMINEN

SAAPUMINEN

Jyväskylän Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään Lutakossa (40100 Jyväskylä) Jyväsjärven kauniissa ympäristössä lauantaina 8.6.2019 klo 9.00-17.00.

Jyväskylän matkakeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kilpailupaikalta. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja, busseja ja junia saapumiseen.

Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat).

Julkiset kulkuneuvot

Jyväskylän matkakeskukselta kävelysilta tuo suoraan tapahtumapaikalle. Tapahtumapaikka on helposti saavutettavissa niin juna- kuin bussiyhteyksien kautta ympäri Suomen.

Parkkipaikat

Jyväskylän Paviljongin ympärillä on runsaasti maksullista pysäköintitilaa. Pysäköintialueista ja -taloista vastaa Jyväs-Parkki Oy. Jyväskylän Satamassa Lutakossa sijaitsee myös rajoitetusti maksullisia parkkipaikkoja.

Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta tapahtumapaikalle. Jyväskylän kaupungin alueella, kävelymatkan päässä Paviljongista on runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. Tutustu Jyväskylän pysäköintikarttaan.

AIKATAULU

AIKATAULU

Lauantai 8.6.2019

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua.

 • 09.00 Kisatoimisto aukeaa
 • 11.00 Alkuverryttely
 • 11.30 Lähtö
 • 15.30 Maali ja palkintojen jako
 • 17.00 Kisatoimisto sulkeutuu
 • 18.00 Sami Hedberg Show
 • 21.00 Sami Hedberg Show
TAPAHTUMA-ALUE

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-alueena toimii Lutakon aukio. Alueelle on vapaa pääsy. Aukiolta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste sekä yhteistyökumppaneidemme telttoja. Lähtöalueelta löytyvät wc-tilat ja maksullinen narikka. Huomioithan, että alueella alkoholijuomien hallussapito ja nauttiminen on kiellettyä!

Kisatoimisto
Kisatoimisto sijaitsee maalialueella ja se on auki lauantaina klo 9-17. Kisatoimistosta saat juoksunumerosi sekä etukäteen tilaamasi JaksaaJaksaa -tuotteet. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa juoksun lähtöön saakka. Toivomme vahvasti ajoissa saapumista ruuhkien välttämiseksi!

Wc-tilat
Tapahtuma-alueelta löytyy bajamajoja 10kpl.

Pukuhuoneet

Alueella on 2kpl asujen vaihtoon tarkoitettuja telttoja.

Narikka

Paviljongista löytyy valvottu narikka, hinta 3 euroa/asiakas. Huom! Maksu käteisellä.

Vesipisteet
Maalilueella on vedenjakopiste ja 2kpl kaupungin vesipisteitä.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee Lutakon aukiolla. Reitillä on lisäksi ensiapupiste. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet
Alueella on myyntipisteitä. Kannattaa varata mukaan käteistä. Alueella ei tarjoilla alkoholia.

KILPAILIJAOHJE

KILPAILIJAOHJE

 • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
 • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
 • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
 • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
 • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
 • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
 • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.
AJANOTTO, JUOKSUREITTI JA LÄHTÖALUE

AJANOTTO JA LÄHTÖALUEET

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto
Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa www.finnresults.fi/tulokset.

Lähtöalueet ja reitti
PullukkaRunin lähtö Lutakon aukiolta sataman laidalta. Reitti kiertää Jyväsjärven ympäri, rantaraittia pitkin, ylittäen Ylistön sillan. Reitti jatkuu Jyväsjärven Kuokkalan puolella, palaten Lutakon sillan kautta takaisin tapahtuma-alueelle. Yhden kierroksen pituus on 5km, jonka voi kiertää halutessaan useampaan kertaan. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan.

Huoltopisteet ja WC:t
Matkan varrelta löytyy huoltopiste. Pisteeltä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen
Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttuasi saat lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

ILTAJUHLA

ILTAJUHLA

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Stand Up Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Pullukka Runin tapahtuma-alueen vieressä. Ovet avataan tuntia ennen näytöstä. Varmista paikkasi iltajuhlaan lipunmyyntisivun kautta.

Sami Hedberg Show on Pullukka Run -juoksutapahtuman virallinen iltajuhla.