Kuopio 3.8.2019

SAAPUMINEN

SAAPUMINEN

Kuopion Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään Väinölänniemellä (70100 Kuopio) lauantaina 3.8.2019 klo 9.00-17.00. Haapaniemen puoleinen Väinölänniementie ja Lappalaisenkatu ovat suljettuna klo 11.30.-15.30 välisenä aikana. Rönön liikenne kulkee ohjatusti Väinölänniemen uimarannan puoleista ajoväylää pitkin. Väinölänniemen muut palvelut, uimaranta mukaan lukien, toimivat normaalisti.

Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat).

Parkkipaikat
Jos asut kaupungissa, emme suosittele tulemaan alueelle autolla. Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä Kuopionlahden kentältä sekä Väinölänniemen uimarannan puolelta. Liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä aamuyhdeksästä eteenpäin stadionin alueella ja sen lähiympäristössä.

AIKATAULU

AIKATAULU

Lauantai 3.8.

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista paikan päällä. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua.

 • 09.00 Kisatoimisto aukeaa
 • 11.00 Alkuverryttely
 • 11.30 Lähtö
 • 15.30 Maali ja palkintojen jako
 • 17.00 Kisatoimisto sulkeutuu
 • 18.00 Sami Hedberg Show
 • 21.00 Sami Hedberg Show
TAPAHTUMA-ALUE

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-alueena toimii Väinölänniemen stadion. Alueelle on vapaa pääsy. Stadionilta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste, wc-tilat, maksullinen narikka sekä yhteistyökumppaneidemme telttoja. Nurmikenttä on varattu juoksijoille, mutta kannatusjoukot voivat seurata juoksua katsomoista. Huomioithan, että alueella alkoholijuomien hallussapito ja nauttiminen on kiellettyä!

Kisatoimisto
Kisatoimisto sijaitsee Väinölänniemen stadionilla ja se on auki lauantaina klo 9-17. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa juoksun lähtöön saakka.

WC-tilat
Stadionilla on rajallinen määrä vessoja sekä yksi inva-wc. Reitillä käymälöitä on kolmessa pisteessä.

Pukuhuoneet
Stadionilla on erittäin rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Narikka
Väinölänniemen katsomosta löytyy valvottu narikka, hinta 2 euroa/asiakas. Huom! Maksu käteisellä.

Vesipisteet
Stadionilla vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy kolme huoltopistettä, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee stadionin katsomon alla olevassa huoltotilassa. Reitillä on lisäksi kaksi ensiapupistettä. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet
Alueella on myyntipisteitä. Kannattaa varata mukaan käteistä. Alueella ei tarjoilla alkoholia.

KILPAILIJAOHJE

KILPAILIJAOHJE

 • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
 • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
 • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
 • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
 • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
 • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
 • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.
AJANOTTO, JUOKSUREITTI JA LÄHTÖALUE

AJANOTTO JA LÄHTÖALUEET

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto
Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa www.finnresults.fi/tulokset.

Lähtöalueet ja reitti
Pullukka Runin lähtö on stadionin takakaarteessa. Reitti kulkee lenkin Haapaniemellä ja takaisin Väinölänniemelle. Yhden kierroksen pituus on 5km, jonka voi kiertää halutessaan useampaan kertaan. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan.

Huoltopisteet ja WC:t
Matkan varrelta löytyy huoltopiste. Pisteeltä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen
Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttua 500 ensimmäistä saa lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

ILTAJUHLA

ILTAJUHLA

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Stand Up Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Kuopion Musiikkitalo sijaitsee reilun kilometrin päässä Pullukka Runin tapahtuma-alueelta Väinölännimestä. Ovet avataan tuntia ennen näytöstä. Varmista paikkasi iltajuhlaan lipunmyyntisivun kautta.

Sami Hedberg Show on Pullukka Run -juoksutapahtuman virallinen iltajuhla.