PULLUKKA RUN KUOPIO LA 9.6.2018

MIKÄ PULLUKKA RUN?

Pullukka Run on järjestetty ensimmäisen kerran kesällä 2013. Tapahtuma on Sami Hedbergin viihteellinen liikuntakonsepti, jonka tarkoitus on madaltaa kynnystä osallistua liikuntatapahtumaan. Nyt on jälleen mahdollisuus lähteä mukaan kesän hauskimpaan juoksutapahtumaan ja kohdata liikunnan ilo rennoin mielin, sekä huumorin kautta. Mukaan voi lähteä työporukalla tai vaikka polttariseurueella. Mukana ovat myös lasten lyhyemmät reitit, joten tapahtumaan voi tulla koko perheen voimin.

REITTIKUVAUS

Tulevana kesänä Pullukka juostaan uudistuneella reitillä Kuopiossa. Reitti lähtee Väinölänniemen Urheilustadionilta kulkien rantaviivaa pitkin keskustan kautta kauniin puistomaiseman läpi. Reitti mukailee Kuopion upeita järvimaisemia kesän kauneimpaan aikaan. Juoksureitti on kaiken kaikkiaan järjettömän kaunis ja miellyttävä Tukholman maratonin tyyliin.

Karttaan on piirretty 10 kilometrin reitti. Puolikkaan maratonin juoksijat kiertävät  10 kilometrin reitin kahdesti. Reitille tulee tarkka ohjeistus ja opastus reitin kulusta ja  käännöksistä.

 

HUOLTOPISTEET

Reitillä on kolme huoltopistettä. Kaikilla huoltopisteillä on vähintään vettä tarjolla. Päähuoltopisteellä tarjoillaan veden lisäksi urheilujuomaa, banaania, suolakurkkuja yms.

 KILPAILIJAOHJE

· Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
· Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
· Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
· Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
· Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
· Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
· Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.

PALKINTOJENJAKO

Palkintojen jako suoritetaan stadionin nurmikentällä lapsille noin klo 13.15 ja aikuisille klo 15.15.Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi jaossa yllätyspalkintoja mm. hauskimmalle asulle ja energisimmälle ryhmälle.

TAPAHTUMATORI

Tapahtumatorina toimii Väinölänniemen Stadion, joka on koko tapahtuman sydän. Stadionilta löytyy kisatoimisto, huolto-, tulospalvelu- ja ensiapupisteet sekä yhteistyökumppanimme edustettuna.

 

MAJOITUS

Virallisena majoittajana Kuopiossa toimii Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuopiosta löyty runsaasti majoitusvaihtoehtoja. esimerkiksi booking.com sivustolta pääset etsimään itsellesi sopivan hotellin. Huomioithan kuitenkin, että samana viikonloppuna Kuopiossa on useampia tapahtumia, joten suosittelemme varaamaan majoitukset ajoissa.

PARKKIPAIKKA

Mikäli saavut autolla, olemme varanneet Väinölänniemen hiekkakentän parkkialueeksi. Tilaa on kuitenkin rajoitetusti, joten suosittelemme tulemaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla.

 

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä tai sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa ole yhteydessä info@pullukka.com

SARJAT

  • Puolimaraton: miehet ja naiset kilpa/kunto
  • Pikkupullukka 10 km: miehet ja naiset kunto
  • Lasten maraton: lapset 7-10v
  • Minimaraton lapset: alle 7-v
  • Hupisarja: Pullukka-päivän parhaiten pukeutunut saa ansaitun palkinnon

 

AIKATAULU

  • Minimaraton lapset: alle 7-v klo 10.30 – 1 ratakierros (400 m)
  • Lasten maraton: lapset 7-10v klo 10.30 – 2 ratakierrosta (800m)
  • Puolimaraton: miehet ja naiset kilpa/kunto klo 11.30
  • Pikkupullukka 10 km: miehet ja naiset kunto klo 11.45