Vierumäki 11.7.2020

SAAPUMINEN

SAAPUMINEN

Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 11.7.2020. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki.

Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä etukäteen tilaamasi Jaksaajaksaa tuotteet.

Parkkipaikat
Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä, liikenteenohjaajat ja opasteet ohjaavat liikennettä aamuyhdeksästä eteenpäin alueella ja sen lähiympäristössä.

Majoitus
Vierumäki tarjoaa loistavat majoitusmahdollisuudet tapahtuman aikana. Urheilukeskuksen suosion vuoksi suosittelemme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian. Majoituksen voit varata (myynti@vierumaki.fi) tai puh. 010 5777 010. Majoitusta voi tiedustella myös Vierumäki Resortista www.vierumaki.fi

AIKATAULU

AIKATAULU

Lauantai 11.7.2020

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista paikan päällä. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua.

Aikataulu julkaistaan täällä myöhemmin.

TAPAHTUMA-ALUE

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-alueena toimii urheilustadion ja sen ympäristö. Alueelle on vapaa pääsy. Alueelta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste, wc-tilat sekä yhteistyökumppaneidemme telttoja. Nurmikenttä on varattu juoksijoille, mutta kannatusjoukot voivat seurata juoksua katsomoista.

Kisatoimisto
Kisatoimisto sijaitsee stadionilla kuplahallissa ja se on auki lauantaina klo 8.30-15.30. Kisatoimistosta saat juoksunumerosi sekä etukäteen ostamasi Jaksaajaksaa tuotteet. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa klo 10.30 saakka.

Wc-tilat
Alueella on rajallinen, mutta varmasti riittävä määrä vessoja. Myös juoksureitiltä löytyy käymälä.

Pukuhuoneet
Kuplahallilla on erittäin rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Vesipisteet
Stadionilla vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy huoltopisteitä, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee stadionin vieressä olevassa teltassa. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet
Alueella on myyntipisteitä ja kioski. Mukaan kannattaa varata käteistä.

KILPAILIJAOHJE

KILPAILIJAOHJE

  • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
  • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
  • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
  • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
  • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
  • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
  • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.
AJANOTTO, JUOKSUREITTI JA LÄHTÖALUE

AJANOTTO JA LÄHTÖALUEET

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto
Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa www.finnresults.fi/tulokset.

Lähtöalueet ja reitti
Juoksureitin lähtö on 100m lähtöalueelta. Maali sijaitsee kuplahallin vieressä, urheilustadionin ja kuplahallin välisellä alueella. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Juostavat matkat ovat 5 km ja 10 km, ja näille on vain yksi startti – yhteislähtö. Yhden kierroksen pituus on 5 km, jonka voi kiertää halutessaan usempaan kertaan.

Sarjat ja palkinnot
Kisassa on kaksi sarjaa: 10km ja 5km sarja, joista palkitaan kolme parasta iltajuhlan lipuilla. Lisäksi palkitaan paras pukeutuja ja paras tsemppari.

Huoltopisteet ja WC:t
Huoltopisteet ja vessat sijaitsevat matkan varrella ja urheilustadionilla. Kaikista pisteitä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen
Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttua 500 ensimmäistä saa lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

ILTAJUHLA

ILTAJUHLA

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Stand Up Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Sami Hedberg Show on Pullukka Run -juoksutapahtuman virallinen iltajuhla. Iltajuhlan ikäsuositus on 10 vuotta. Ovet avataan klo 18 ja esityksen kesto on noin 1 h 45 min sisältäen väliajan. Lippuja voi ostaa ovelta klo 18 alkaen. Areenalla on A-oikeudet.

Jatkot
Sami Hedberg Show’n jälkeen jatketaan jatkoilla Teatrossa, jonne on vapaapääsy iltajuhlan lipulla.