Rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Hedberg Entertainment Oy
Lauttasaarentie 40
00200 Helsinki

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakassuhteen hoito

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaan nimi, asiakasnumero, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtumatietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkokaupan tuotetilaukset tai liittyminen kanta-asiakkaiksi www-sivujen rekisteröitymislomakkeella.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Hedberg Entertainment Oy ei myy eikä luovuta asiakasrekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

REKISTERÖINNIN SÄÄNNÖT

MAKSULLISUUS

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita rekisteröitynyttä käyttäjää muuhun kuin noudattamaan palvelun sääntöjä.

KÄYTTÄJÄN TÄYSIVALTAISUUS

Palvelun käyttäjän tulee olla täysivaltainen luonnollinen henkilö.

KÄYTTÄJÄN VASTUU

Rekisteröitynyt käyttäjä vastaa hänen Hedberg Entertainment Oy:lle antamiensa tietojen oikeellisuudesta, henkilökohtaisen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa käytöstä ja säilytyksestä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Hyväksyessään rekisteröitymisen säännöt antaa käyttäjä Hedberg Entertainment Oy:lle luvan luovuttamiensa tietojen käsittelyyn asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Käyttäjä lisätään rekisteröitymisen yhteydessä postituslistalle, jonka perusteella asiakkaille lähetetään tiedotteita ja tarjouksia. Käyttäjällä on oikeus ja mahdollisuus poistaa itsensä postituslistalta palvelun kautta.

REKISTERINPITÄJÄN VELVOLLISUUS

Hedberg Entertainment Oy ei myy eikä luovuta käyttäjärekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu.

ASIAKASTIETOJEN MUUTTAMINEN TAI POISTAMINEN

Käyttäjällä on oikeus ja mahdollisuus tarkistaa, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja palveluntarjoajan rekisteristä. Muutokset voi suorittaa kirjautumalla palveluun tunnuksella ja salasanalla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

SÄÄNTÖJEN MUUTOKSET

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa rekisteröitymisen sääntöjä. Muutoksista ilmoitetaan palvelussa tai sähköpostitse. Käyttäjä hyväksyy sääntöjen muutokset jatkamalla palvelun käyttöä.