Pääsylippu Jyväskylän juoksutapahtumaan (10km)

0,00 

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua.

 • 09.00 Kisatoimisto aukeaa
 • 11.00 Alkuverryttely
 • 11.30 Lähtö
 • 15.30 Maali
 • 17.00 Kisatoimisto sulkeutuu
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Saapuminen

Jyväskylän Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään Lutakossa (40100 Jyväskylä) Jyväsjärven kauniissa ympäristössä lauantaina 8.6.2018 klo 9.00-17.00.

Jyväskylän matkakeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kilpailupaikalta. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja, busseja ja junia saapumiseen.

Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat).

Julkiset kulkuneuvot

Jyväskylän matkakeskukselta kävelysilta tuo suoraan tapahtumapaikalle. Tapahtumapaikka on helposti saavutettavissa niin juna- kuin bussiyhteyksien kautta ympäri Suomen.

Parkkipaikat  

Jyväskylän Paviljongin ympärillä on runsaasti maksullista pysäköintitilaa. Pysäköintialueista ja -taloista vastaa Jyväs-Parkki Oy. Jyväskylän Satamassa Lutakossa sijaitsee myös rajoitetusti maksullisia parkkipaikkoja.

Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta tapahtumapaikalle. Jyväskylän kaupungin alueella, kävelymatkan päässä Paviljongista on runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. Tutustu Jyväskylän pysäköintikarttaan.

Tapahtuma-alue

Tapahtuma-alueena toimii Lutakon aukio. Alueelle on vapaa pääsy. Aukiolta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste. Paviljongista löytyvät wc-tilat ja maksullinen narikka. Huomioithan, että alueella alkoholijuomien hallussapito ja nauttiminen on kiellettyä!

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee Lutakon aukiollaja se on auki lauantaina klo 9-17. Kisatoimistosta saat kisapaitasi, juoksunumerosi. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa sarjan lähtöön saakka.

Wc-tilat

Paviljongissa on rajallinen määrä vessoja.

Pukuhuoneet

Paviljongissa on rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Narikka

Paviljongista löytyy valvottu narikka, hinta 2 euroa/asiakas. Huom! Maksu käteisellä.

Vesipisteet

Paviljongilta vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy huoltopistete, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu

Ensiapupiste sijaitsee Lutakon aukiolla. Reitillä on lisäksii ensiapupiste. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet

Alueella on myyntipisteitä. Kannattaa varata mukaan käteistä. Alueella ei tarjoilla alkoholia.

Kilpailijaohje

 • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
 • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
 • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
 • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
 • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
 • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
 • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.

Ajanotto, juoksureitti ja lähtöalueet

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto

Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy, kun suorituksen alusta on kulunut 3 tuntia. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa www.finnresults.fi/tulokset.

Lähtöalueet ja reitti

PullukkaRunin lähtö Lutakon aukiolta sataman laidalta. Reitti kiertää Jyväsjärven ympäri, rantaraittia pitkin, ylittäen Ylistön sillan. Reitti jatkuu Jyväsjärven Kuokkalan puolella,palatan  Lutakon sillan kautta takaisin tapahtuma-alueelle.

PullukkaRunin lähtö on maalialueelta. Juoksijat poistuvat aukiolta suoraan reitille, joka päättyy Lutakon sillalta lähtöaluelle. Yhden kierroksen pituus on 5km.

Huoltopisteet ja WC:t

Matkan varrelta löytyy huoltopiste. Pisteeltä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen

Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttuasi saat lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

Iltajuhla

Juoksutapahtuma huipentuu iltajuhlaan Jyväskylän Paviljongissa. Luvassa on Sami Hedberg Stand Up Show. Ilta on täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pikkuhiljaa hoikistuvan pullukan täyteläistä vartaloa ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria. Liput ensisijaisesti juoksuun ilmoittautujille, ovelta tai lippu.fi sivuilta myöhemmin, jos kapasiteettia jää.

Lisätiedot

Päivämäärä: 2019-06-08

Alkaa klo: 09:00

Loppuu klo: 17:00

Paikka: Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio, Jyväskylä

Koordinaatit: 62.2393502,25.7552209

Ohjeet: Jyväskylän Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään Lutakossa (40100 Jyväskylä) Jyväsjärven kauniissa ympäristössä lauantaina 8.6.2019 klo 9.00-17.00. Jyväskylän matkakeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kilpailupaikalta. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja, busseja ja junia saapumiseen. Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat). Osallistujainfo lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtumaa. Seuraamalla Pullukka Runin somea ja nettisivuja saat myös lisätietoa tapahtumasta. Nähdään Pullukka Runissa!

Asiakaspalvelu: info@pullukka.com