Pääsylippu Vierumäen juoksutapahtumaan (5km)

0,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 6.7.2019. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki. Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä mahdollisen etukäteen tilatun iltajuhlalippusi.

Saapuminen

Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 7.7.2019. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki. Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat, juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä mahdollisen etukäteen tilatun iltajuhlalippusi.

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä, liikenteenohjaajat ja opasteet ohjaavat liikennettä aamuyhdeksästä eteenpäin alueella ja sen lähiympäristössä.

Majoitus

Vierumäki tarjoaa loistavat majoitusmahdollisuudet tapahtuman aikana. Urheilukeskuksen suosion vuoksi suosittelemme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian. Majoituksen voit varata (myynti@vierumaki.fi) tai puh. 010 5777 010. Majoitusta voi tiedustella myös Vierumäki Resortista www.vierumaki.fi

Tapahtuma-alue

Tapahtuma-alueena toimii urheilustadion ja sen ympäristö. Alueelle on vapaa pääsy. Alueelta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste ja wc-tilat. Nurmikenttä on varattu juoksijoille, mutta kannatusjoukot voivat seurata juoksua katsomoista.

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee stadionilla kuplahallissa ja se on auki lauantaina klo 9-17. Kisatoimistosta saat kisapaitasi, juoksunumerosi sekä mahdollisen iltajuhlalippusi. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa sarjan lähtöön saakka. Kisatoimistossa maksuvälineenä toimii käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit. Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä emme valitettavasti hyväksy.

Wc-tilat

Alueella on rajallinen, mutta varmasti riittävä määrä vessoja. Myös juoksureitiltä löytyy käymälä.

Pukuhuoneet

Kuplahallilla on erittäin rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Vesipisteet

Stadionilla vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy kolme huoltopistettä, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu

Ensiapupiste sijaitsee stadionin vieressä olevassa teltassa. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet

Alueella on myyntipisteitä ja kioski. Mukaan kannattaa varata käteistä.

Ajanotto, juoksureitti ja lähtöalue

Kilpailijaohje

  • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
  • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
  • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
  • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
  • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
  • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
  • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.

Lähtö- ja maalialue

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto

Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa.

Lähtöalueet ja maali

Juoksureitin lähtö on 100m lähtöalueelta. Maali sijaitsee kuplahallin vieressä, urheilustadionin ja kuplahallin välisellä alueella. Mini- ja lasten maratonin lähtö on maalialueelta.

Huoltopisteet ja WC:t

Huoltopisteet ja vessat sijaitsevat matkan varrella ja urheilustadionilla. Kaikista pisteitä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen

Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttuasi saat lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

Iltajuhla

Juoksutapahtuma huipentuu iltajuhlaan Vierumäki Areenalla. Luvassa on Sami Hedberg Stand Up Show. Ilta on täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pikkuhiljaa hoikistuvan pullukan täyteläistä vartaloa ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria. Liput ensisijaisesti juoksuun ilmoittautujille, ovelta tai lippu.fi sivuilta myöhemmin, jos kapasiteettia jää.

Vierumäki Areena sijaitsee stadionin kupeessa. Iltajuhlan ikäraja on 18 vuotta. Ovet avataan puoli tuntia ennen näytöstä. Areenalla on A-oikeudet. Esitykseen mahtuu n. 750 katsojaa. Mahdollisia vapaita paikkoja voit kysellä kisatoimistosta lauantaina.

Jatkot

Sami Hedberg Show’n jälkeen jatketaan jatkoilla Teatrossa.

Lisätiedot

Päivämäärä: 2019-07-06

Alkaa klo: 09:00

Loppuu klo: 17:00

Paikka: Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki

Koordinaatit: 61.1071691,26.002901

Ohjeet: Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 6.7.2019. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki. Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä mahdollisen etukäteen tilatun iltajuhlalippusi. Osallistujainfo lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtumaa. Seuraamalla Pullukka Runin somea ja nettisivuja saat myös lisätietoa tapahtumasta. Nähdään Pullukka Runissa!

Asiakaspalvelu: info@pullukka.com