Vierumäki 6.7.2019

SAAPUMINEN

SAAPUMINEN

Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 6.7.2019. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki.

Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä etukäteen tilaamasi Jaksaajaksaa tuotteet.

Parkkipaikat
Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä, liikenteenohjaajat ja opasteet ohjaavat liikennettä aamuyhdeksästä eteenpäin alueella ja sen lähiympäristössä.

Majoitus
Vierumäki tarjoaa loistavat majoitusmahdollisuudet tapahtuman aikana. Urheilukeskuksen suosion vuoksi suosittelemme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian. Majoituksen voit varata (myynti@vierumaki.fi) tai puh. 010 5777 010. Majoitusta voi tiedustella myös Vierumäki Resortista www.vierumaki.fi

AIKATAULU

AIKATAULU

Lauantai 6.7.2019

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista paikan päällä. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua.

 • 9.00 Kisatoimisto aukeaa
 • 11.00 Alkuverryttely
 • 11.30 Lähtö
 • 13.30 Palkintojen jako
 • 15.30 Kisatoimisto sulkeutuu
 • 19.00 Sami Hedberg Show
TAPAHTUMA-ALUE

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-alueena toimii urheilustadion ja sen ympäristö. Alueelle on vapaa pääsy. Alueelta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste, wc-tilat sekä yhteistyökumppaneidemme telttoja. Nurmikenttä on varattu juoksijoille, mutta kannatusjoukot voivat seurata juoksua katsomoista.

Kisatoimisto
Kisatoimisto sijaitsee stadionilla kuplahallissa ja se on auki lauantaina klo 9-17. Kisatoimistosta saat juoksunumerosi sekä etukäteen ostamasi Jaksaajaksaa tuotteet. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa sarjan lähtöön saakka.

Wc-tilat
Alueella on rajallinen, mutta varmasti riittävä määrä vessoja. Myös juoksureitiltä löytyy käymälä.

Pukuhuoneet
Kuplahallilla on erittäin rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Vesipisteet
Stadionilla vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy huoltopisteitä, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee stadionin vieressä olevassa teltassa. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet
Alueella on myyntipisteitä ja kioski. Mukaan kannattaa varata käteistä.

KILPAILIJAOHJE

KILPAILIJAOHJE

 • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
 • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
 • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
 • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
 • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
 • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
 • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.
AJANOTTO, JUOKSUREITTI JA LÄHTÖALUE

AJANOTTO JA LÄHTÖALUEET

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto
Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa www.finnresults.fi/tulokset.

Lähtöalueet ja reitti
Juoksureitin lähtö on 100m lähtöalueelta. Maali sijaitsee kuplahallin vieressä, urheilustadionin ja kuplahallin välisellä alueella. Yhden kierroksen pituus on 5km, jonka voi kiertää halutessaan usempaan kertaan. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan.

Huoltopisteet ja WC:t
Huoltopisteet ja vessat sijaitsevat matkan varrella ja urheilustadionilla. Kaikista pisteitä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen
Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttua 500 ensimmäistä saa lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

ILTAJUHLA

ILTAJUHLA

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Stand Up Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Vierumäki Areena sijaitsee stadionin kupeessa. Iltajuhlan ikäsuositus 10 vuotta. Ovet avataan puoli tuntia ennen näytöstä. Areenalla on A-oikeudet. Esitykseen mahtuu n. 750 katsojaa. Mahdollisia vapaita paikkoja voit kysellä kisatoimistosta lauantaina.

Sami Hedberg Show on Pullukka Run -juoksutapahtuman virallinen iltajuhla.

Jatkot
Sami Hedberg Show’n jälkeen jatketaan jatkoilla Teatrossa.