vierumaki-lippu

Vierumäki 6.7.2019

Ilmoittautuminen sulkeutuu to 4.7. klo 23.59. Tämän jälkeen ilmoittautuminen paikanpäällä on mahdollista la 6.7. klo 8.30-10.30.

SAAPUMINEN

Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 6.7.2019. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki.

Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä etukäteen tilaamasi Jaksaajaksaa tuotteet.

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä, liikenteenohjaajat ja opasteet ohjaavat liikennettä aamuyhdeksästä eteenpäin alueella ja sen lähiympäristössä.

Majoitus

Vierumäki tarjoaa loistavat majoitusmahdollisuudet tapahtuman aikana. Urheilukeskuksen suosion vuoksi suosittelemme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian. Majoituksen voit varata (myynti@vierumaki.fi) tai puh. 010 5777 010. Majoitusta voi tiedustella myös Vierumäki Resortista www.vierumaki.fi

AIKATAULU

Lauantai 6.7.

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista paikan päällä. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen juoksua.

 • 8.30 Kisatoimisto aukeaa
 • 11.00 Alkuverryttely
 • 11.30 Lähtö
 • 13.30 Palkintojen jako
 • 15.30 Kisatoimisto sulkeutuu
 • 19.00 Sami Hedberg Show

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-alueena toimii urheilustadion ja sen ympäristö. Alueelle on vapaa pääsy. Alueelta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste, wc-tilat sekä yhteistyökumppaneidemme telttoja. Nurmikenttä on varattu juoksijoille, mutta kannatusjoukot voivat seurata juoksua katsomoista.

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee stadionilla kuplahallissa ja se on auki lauantaina klo 8.30-15.30. Kisatoimistosta saat juoksunumerosi sekä etukäteen ostamasi Jaksaajaksaa tuotteet. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa klo 10.30 saakka.

Wc-tilat

Alueella on rajallinen, mutta varmasti riittävä määrä vessoja.

Pukuhuoneet

Kuplahallilla on erittäin rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Vesipisteet

Stadionilla vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy huoltopisteitä, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu

Ensiapupiste sijaitsee stadionin vieressä olevassa teltassa. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet

Alueella on myyntipisteitä ja kioski. Mukaan kannattaa varata käteistä.

Kilpailijaohje

 • Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
 • Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
 • Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
 • Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
 • Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
 • Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
 • Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.

AJANOTTO, JUOKSUREITTI JA LÄHTÖALUE

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto

Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa www.finnresults.fi/tulokset.

Lähtöalueet ja reitti

Juoksureitin lähtö on 100m lähtöalueelta. Maali sijaitsee kuplahallin vieressä, urheilustadionin ja kuplahallin välisellä alueella. Yhden kierroksen pituus on 5km, jonka voi kiertää halutessaan usempaan kertaan. Ajanotto päättyy ylittäessäsi maaliviivan.

Huoltopisteet ja WC:t

Huoltopisteet ja vessat sijaitsevat matkan varrella ja urheilustadionilla. Kaikista pisteitä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

Maaliin saapuminen

Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttuasi saat lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

ILTAJUHLA

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Stand Up Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Vierumäki Areena sijaitsee stadionin kupeessa. Iltajuhlan ikäraja on 10 vuotta.