PULLUKKA RUN 7.7.2018

MIKÄ PULLUKKA RUN?

Pullukka Run on järjestetty ensimmäisen kerran kesällä 2013. Tapahtuma on Sami Hedbergin viihteellinen liikuntakonsepti, jonka tarkoitus on madaltaa kynnystä osallistua liikuntatapahtumaan. Pullukka lähtee vuosittain liikkumaan ja kutsuu samalla kaikki mukaan kesän hauskimpaan juoksutapahtumaan! Lyhyemmillä matkoilla sarjat myös perheen nuorimmille. Mukaan voi lähteä myös tosissaan juoksemaan.

SAAPUMINEN

Vierumäen Pullukka Run -juoksutapahtuma järjestetään upealla Urheiluopiston alueella lauantaina 7.7.2017. Perille löydät osoitteella Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki. Ilmoittaudu saapuessasi kisatoimistoon, josta saat, juoksunumerosi (sisältää ajanottochipin ja hakaneulat) sekä mahdollisen etukäteen tilatun iltajuhlalippusi.

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä, liikenteenohjaajat ja opasteet ohjaavat liikennettä aamuyhdeksästä eteenpäin alueella ja sen lähiympäristössä.

Majoitus

Vierumäki tarjoaa loistavat majoitusmahdollisuudet tapahtuman aikana. Urheilukeskuksen suosion vuoksi suosittelemme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian. Majoituksen voit varata (myynti@vierumaki.fi) tai puh. 010 5777 010. Majoitusta voi tiedustella myös Vierumäki Resortista www.vierumaki.fi

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-alueena toimii urheilustadion ja sen ympäristö. Alueelle on vapaa pääsy. Alueelta löytyy kisatoimisto, ensiapupiste ja wc-tilat. Nurmikenttä on varattu juoksijoille, mutta kannatusjoukot voivat seurata juoksua katsomoista.

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee stadionilla kuplahallissa ja se on auki lauantaina klo 8-17. Kisatoimistosta saat kisapaitasi, juoksunumerosi sekä mahdollisen iltajuhlalippusi. Juoksuun voi ilmoittautua toimistossa sarjan lähtöön saakka. Kisatoimistossa maksuvälineenä toimii käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit. Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä emme valitettavasti hyväksy.

Wc-tilat

Alueella on rajallinen, mutta varmasti riittävä määrä vessoja. Reitillä käymälöitä on kahdessa pisteessä.

Pukuhuoneet

Kuplahallilla on erittäin rajoitetut pukuhuonetilat, jotka ovat todennäköisesti hyvin ruuhkautuneet, eli paikalle kannattaa saapua kisavarustuksessa. Varauduthan myös peseytymään toisaalla.

Vesipisteet

Stadionilla vettä saa wc-tiloista, mutta koska ne ovat rajalliset, kannattaa varautua täydellä vesipullolla. Reitin varrelta löytyy kolme huoltopistettä, joista saa vettä sekä urheilujuomaa.

Ensiapu

Ensiapupiste sijaitsee stadionin vieressä olevassa teltassa. Ilmoita havaitsemastasi loukkaantumisesta tai sairaskohtauksesta välittömästi henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Myyntipisteet

Alueella on myyntipisteitä ja kioski. Kannattaa varata mukaan käteistä.

 KILPAILIJAOHJE

· Ajanoton siru on kiinnitetty numerolapun kääntöpuolelle, älä revi ajanottosirua irti.
· Kiinnitä numerolappu hakaneuloin rintapuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen.
· Varmista että lappu on kunnolla kiinni jokaisesta kulmasta.
· Kilpailunumero on oltava luettavissa koko suorituksen ajan.
· Ajanottopisteillä (lähtö, maali, mahdolliset väliaikapisteet) kulje ajanottomattojen yli.
· Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, vältä ajanottosirun tuomista maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä kilpailun järjestäjille mahdollisimman nopeasti.
· Numerolappua ei tarvitse palauttaa suorituksen jälkeen.

AJANOTTO, JUOKSUREITTI JA LÄHTÖALUEET

Lähtö- ja maalialueet on merkattu selkeästi. Myös reitti on merkattu koko matkalta. Liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että matka taittuu turvallisesti.

Ajanotto

Juoksunumero tulee kiinnittää rintapuolelle. Juoksunumerolappu sisältää ajanottosirun, eli numerolappu tulee olla kiinni koko juoksun ajan, jotta saat oman aikasi. Ajanotto päättyy, kun suorituksen alusta on kulunut 3 tuntia. Tulokset ilmoitetaan juoksun jälkeen stadionilla ja nettiosoitteessa.

Lähtöalueet ja maali

Puolimaratonin ja 10 kilometrin lähtö on 100m lähtöalueelta. Maali sijaitsee kuplahallin vieressä, urheilustadionin ja kuplahallin välisellä alueella. Mini- ja lasten maratonin lähtö on maalialueelta.

Huoltopisteet ja WC:t

Huoltopisteet ja vessat ovat matkan varrella ja urheilustadionilla. Kaikista pisteitä löytyy banaania, suolakurkkua, urheilujuomaa ja vettä.

 

Maaliin saapuminen

Ajanotto päättyy automaattisesti ylittäessäsi maaliviivan. Maaliin saavuttuasi saat lahjakassin. Onnittele itseäsi, teit sen!

Palkintojen jako

Palkintojen jako suoritetaan stadionin nurmikentällä lapsille noin klo 13.15 ja aikuisille klo 15.15.Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi jaossa yllätyspalkintoja mm. hauskimmalle asulle ja energisimmälle ryhmälle.

ILTAJUHLA

Juoksutapahtuma huipentuu iltajuhlaan Vierumäki Areenalla klo 19. Luvassa on Sami Hedberg Stand Up Show. Ilta on täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pikkuhiljaa hoikistuvan pullukan täyteläistä vartaloa ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria. Liput ensisijaisesti juoksuun ilmoittautujille, ovelta tai lippu.fi sivuilta myöhemmin jos kapasiteettia jää.

Vierumäki Areena sijaitsee stadionin kupeessa. Iltajuhlan ikäraja on 18 vuotta. Ovet avataan puoli tuntia ennen näytöstä. Areenalla on A-oikeudet. Esitykseen mahtuu n. 750 katsojaa. Mahdollisia vapaita paikkoja voit kysellä kisatoimistosta lauantaina.

SHOW & DINNER -PAKETTI

Pullukan Show & Dinner -paketti sisältää osallistumisoikeuden haluamallesi matkalle (5, 10 tai 21km), iltajuhlan ja grillibuffan Vierumäki Resort Hotellissa klo 17-22. Show & Dinner -paketin hinta on 89 €.

Jatkot

Sami Hedberg Show’n jälkeen jatketaan jatkoilla Teatrossa.

Yhteystiedot

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä tai sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa ole yhteydessä info@pullukka.com

INFO

 • Kisainfo Golf Paviljongilla klo 8:30
 • Siirtyminen lähtöväylälle klo 8:45
 • Yhteislähtö klo 9:00, Cooke golfkenttä
 • Palkintojenjako noin klo 15:00

OSALLISTUMINEN

GOLFKISA

 • Jäsenet joilla pelioikeus 20€
 • Pelaajat joilla ei pelioikeutta 65€

SARJAT

 • Puolimaraton: miehet ja naiset kilpa/kunto
 • Pikkupullukka 10 km: miehet ja naiset kunto
 • Lasten maraton: lapset 7-10v
 • Minimaraton lapset: alle 7-v
 • Hupisarja: Pullukka-päivän parhaiten pukeutunut saa ansaitun palkinnon.

 

AIKATAULU


Lauantai 7.7

 

Päivän aikataulut löytyvät tapahtuma-alueelta ja lisäksi juontajat informoivat aikatauluista. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ennen omat matkasi lähtöä.

Huomioithan, että viralliset matkojen pituudet eivät ole tasan 10km ja puolimaraton. Alla oikeat matkojen pituudet:

5km (noin 5.1km)
10km (noin 10.1km)

Puolikas (noin 20.1km)

 

08.00       Kisatoimisto aukeaa

10.45       Minimaraton lapset 400m

10:50       Minimaraton lapset 1200m

10:55       Lapset Palkintojenjako

11:00       Alkuverryttely Stadionin nurmikentällä

11.30       Puolimaraton lähtö miehet ja naiset 21km kilpa- ja kunto-sarja

11.45       Pikkupullukka (5km & 10km) lähtö miehet ja naiset – kilpa- ja kunto-sarja

14:00       Palkintojenjako nurmikentällä

17.00       Kisatoimisto sulkeutuu

17:00-22:00 Grillibuffet Vierumäki Resort Hotel

19:00       Sami Hedberg show Vierumäki Areena


Vierumäki Arenan ovet avautuvat klo 18.00 ja sulkeutuu noin kello 22.00